vrijdag 7 juni 2013

Hoe ontstaat anti-semitisme en waarom?

"De schreeuw"
Antisemitisme je hoort het woord vaak als autochtone mensen kritiek hebben op de te grote Joodse invloeden in hun eigen land. Wat is nu precies anti-semitisme en zijn antisemieten altijd nazi's? Het antwoord daarop is nee, de Joodse lobby noemt zelfs gekleurde mensen antisemitisch, als zij durven op te komen voor de eigen school en hun vrijheid op zelfbestuur.

Bijvoorbeeld, hier in Nederland werd de vermoorde Theo van Gogh ook betiteld als een antisemiet voor zijn uitspraken. De toenmalige Joodse burgermeester van onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam Job Cohen, gaf na bedreigingen uit de semitische hoek (Islamitische Arabieren zijn ook semieten) aan van Gogh geen bescherming en de rest van het verhaal is ons bekend. De huidige wederom Joodse burgermeester van Amsterdam Eberhard van der Laan, doet het hopelijk beter voor de autochtone bevolking van onze hoofdstad.

De burgervaders van Den Haag, Groningen, Rotterdam en Maastricht zijn ook van semitische afkomst trouwens, ik vraag mij dan harop af waar is de diversiteit in onze multi culturele samenleving gebleven? Laten we dat eens aan de vice-premier van Nederland Lodewijk Asscher vragen of aan een ander onderdaan. Wie regelt trouwens de geldzaken van ons zelfbenoemd Duitse-Argentijnse Koningshuis?

Kijkt u naar de volgende video's en veel zal u duidelijker worden omtrent semitisme en anti-semitisme.







De PVV ontvangt veel van haar inkomsten van rijke Amerikaanse Joden en Geert Wilders heeft zelf een Joodse vrouw, natuurlijk een gotspe dat Wilders een dergelijke haatpolitiek hanteert jegens immigranten, die onze huidige zwakke economie nog enigszins aan de gang houden.





Ook de beroemde cartoon South Park kent haar geschiedenis...

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.