zondag 2 oktober 2011

Video: 'Occupy Wall street' de revolutie van het gewone volk is nu mondiaal een feit!


De bestuurlijke elite in de USA heeft naast de economische crisis een serieus probleem erbij gekregen, het Amerikaanse volk komt in opstand tegen de graaicultuur van diezelfde elite. 'Occupy Wall street' zoals de brede opstandelingenbeweging zich noemt, openbaart zich al in diverse grote steden van Amerika en is volhardend, slagvaardig en vastberaden om deze revolutie tot een goed einde te brengen.

New York, Boston, Chicago hebben al kennis gemaakt met de volksopstand en nog veel meer Amerikaanse steden zullen zich gaan aansluiten bij de revolutie van het Amerikaanse volk. De opstandelingen hebben al te kennen gegeven dat ze geïnspireerd zijn door de Arabische lente en dan met name door de Egyptische Tahirplein revolutie.

Zullen de opstandelingen slagen in hun strijd? Slaat de armoede van zich af in een massale volksopstand? Heeft de bestuurlijke elite haar kansen voorgoed verspeelt bij het Amerikaanse volk? Allemaal vragen waar slechts de tijd antwoorden op kan geven, 1 ding moge alweder duidelijk zijn, daar waar de volksopstanden zijn uitgebroken hebben de opstandelingen tot nu toe overal gezegevierd.

De vreedzame opstand genaamd 'Occupy Wall street' heeft nog geen geweld getoond richting de overheid, in tegenstelling tot de politie, die heeft zaterdag op de Brooklyn Bridge in het centrum van New York circa 500 betogers aangehouden om de brug te heropenen voor het verkeer. Kijkt u hier met uw eigen ogen naar een verzameling video's over de opstand in Amerika.















Klik hier direct voor de laatste Youtube uploads live van Wall Street

It looks like finally the "Great Spirit" has taken control of the American Nation, back too the roots of the American origines, living in peace and harmony with all the living beings on our shared Mother Earth!



Ook Nederlandse burgers worden opgeroepen tot een vreedzame revolutie



En hoe de wereld er ook uit kan zien zonder geld, graaicultuur en mensen die zich verrijken over de rug van de armen? Dat kunt u hier zien in de film "Zeitgeist 2011 moving forward"



Gerelateerd artikel: Ingezonden artikel Occupy Wall Street

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.