woensdag 22 juni 2011

Video: Captain Harry ziet graag een "commando" bukken op oefening!

Prins Harry kan het zo goed vinden met zijn schoonzus Pippa Middleton dat hij een bijnaam voor haar bedacht heeft, namelijk "Commando". Pippa heeft haar koosnaampje te danken aan de bruiloft van zus Kate Middleton (die trouwens moeite heeft met spellen) en prins William want in Engeland betekent de term 'to go commando' namelijk "zonder ondergoed op pad gaan".

Het is bijna niemand ontgaan dat Pippa Middleton sinds de bruiloft van William en Kate wereldnieuws is geworden. Haar jurk was een nog groter succes dan die van de bruid en vooral haar fraaie achterwerk trok de aandacht. Het schijnt dat Pippa heel erg om haar eigen koosnaampje van "commando" kan lachen en ze houdt van de humor van Prins Harry. Het is nog niet echt duidelijk of ze nu wel of geen slipje droeg op de bruiloft, maar waar rook is is vuur zullen we maar denken.

Pippa Middleton kon natuurlijk niet achterblijven en ze heeft voor Prins Harry ook een koosnaampje verzonnen. Ze noemt hem dan ook liefkozend "Captain", naar zijn militaire rang in het Engelse leger. Voor zover ik weet dragen de Captain's in het Engelse leger wel een onderbroek!





Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.