dinsdag 21 juni 2011

Met mensen die kinderen seksueel misbruiken daar praat je niet mee, maar treedt je hard op!

Met pedofielen ga je niet in discussie over hun seksuele afwijking, maar die stel je onder medische behandeling voor hun afwijking. Een pedofielen club als Martijn zou niet eens bestaansrecht moeten hebben, laat staan dat je er mee gaat praten als volksvertegenwoordiging. De volksvertegenwoordiging kan beter praten over een direct verbod over dit soort seksuele criminelen en hoe we de kinderen van Nederland kunnen vrijwaren van pedofielen.

De pedofielenvereniging Martijn wil graag in gesprek komen met Tweede Kamerleden over hun doelstellingen en ideeën. Maar die ideeën en doelstellingen zijn verboden volgens de wetgeving, dus wat valt er überhaupt te praten met deze pedofielen club? Van deze club Martijn zijn acht leden in het verleden al veroordeeld voor zedendelicten en het bezit van pornografisch materiaal.

Eerder deze maand liet het ministerie van Justitie al weten geen mogelijkheden te hebben om de pedofielenvereniging te vervolgen, verbieden of te laten ontbinden in de huidige wetgeving. Hoog tijd dus voor het parlement om dit wel mogelijk te maken door een zeer snelle wetswijziging en zo deze verderfelijke club Martijn alsnog verboden te krijgen. Want met mensen die kinderen seksueel misbruiken, daar praat je niet mee maar treedt je juist heel hard op. Kortom geen rechten voor mensen die kinderen seksueel misbruiken en zeker geen dialoog mee aangaan over hun strafbare afwijking!



Teken hier de petitie tegen "Martijn"

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.