zondag 1 december 2013

Nederland is Noord-Korea a/d Rijn geworden, onze persoonlijke vrijheid is een totale farce te noemen!

Erwin L., u kent hem wel van het waxinelichthouder incident. Erwin gooide destijds een waxinelichthouder naar de Gouden koets, hij werd daarvoor veroordeeld en kreeg zelfs 2 jaar detentie ervoor. Enfin als je straf erop zit ben je weer een gewoon onderdaan zou je zeggen, maar de Oranjeterreur gaat door.

De kapo euh, burgemeester van Den Haag Jozias van Aartsen legde Erwin L. een gebiedsverbod op voor geheel Den Haag, zeg maar spergebiet opgelegd door notabeme de Joodse Jozias van Aartsen. Ik vraag mij hardop af hoe heeft een van origine Germaans volk als het Nederlandse, zover kunnen zinken in een moeras van voornamelijk semitische signatuur?

Onze vrijheid aller is in het geding en willen wij wel een multikultureel Noord-Korea a/d Rijn met alle bijkomende terreur van vaak semitische herkomst?

Kijkt uzelf naar de volgende video en verbaas u net zoals ik dat deed! En aan het einde vraagt de diender: Ik wilde nog even graag uw auschwei.. euh, legitimatie zien! Waarvoor om de naam te noteren?

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.