zondag 8 september 2013

"Razzia's in Den Haag anno 2013?"

DEN HAAG - De politie heeft in de Haagse wijk Segbroek tijdens een openluchtbijeenkomst van een groep moslims een razzia uitgevoerd. Daarbij zijn vijf mannen aangehouden, omdat ze weigerden zich te legitimeren. De razzia ging volgens een woordvoerder van de politie gepaard met kleine schermutselingen.

De politie was alert op een mogelijke bijeenkomst, nadat er vorige week ophef was ontstaan over een eerdere samenkomst van moslims. Op foto's die op de sociale media rondgingen, was een groep moslims te zien op een trapveldje met het logo van ADO Den Haag. Een van de deelnemers zwaait met de vlag van de islamitische beweging ISIS.

In overleg met de gemeente Den Haag en het Openbaar Ministerie werd besloten om een razzia uit te voeren tijdens de bijeenkomst van zondag. Ironisch dat een burgermeester als Jozias van Aartsen (zelf een Joodse immigrant) anno 2013 zich bedient van nazi methode's zoals het houden van een razzia op een religieuze minderheid, gebaseert op valse sentimenten onder de bevolking jegens de Islam.

In de volgende video kunt uzelf zien hoe zo'n razzia gepleegd door Joden eraan toegaat op vreedzame bijeenkomsten van moslims.

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.