zaterdag 1 oktober 2011

Video: De echte Tien Geboden zonder dwang!

Bijna iedereen is ooit wel eens geïndoctrineerd geraakt met de "Tien Geboden" beschreven zoals in de bijbel. Tien Geboden zoals onder andere, Gij zult niet doodslaan en nog meer van die hypocriete Joods-Christelijke "onzin" over overspel, stelen en niet liegen. Vooral het gebod "Gij zult niet doodslaan of Gij zult niet begeren wat uw naaste bezit" is aan de dominante westerse beschaving voorbij gegaan in haar expansiedrift naar rijkdom gedreven door en uit hebzucht. In deze westerse expansiedrift typeerde zij vaak andere culturen (die werden gekoloniseerd) als "onbeschaafd" en werden de inwoners van die Nieuwe Wereld vaak "wilden" genoemd, ja zelfs het woord "barbaren" werd niet ongebruikt gelaten door de "beschaafde" westerlingen met in haar kielzog de "ware" religie der Christenen.

Graag wil ik u eens wijzen op de "Tien geboden" van zo'n "onbeschaafde" cultuur, die nu eindelijk het respect krijgt die ze verdiend. Bijna is deze natuur cultuur ten gronde gericht door hebzucht, ziektes en al wat dies meer zij aan beschaafdheid. Sinds de komst van de "beschaafde" westerlingen zijn er nog ongeveer 6 miljoen native Amerikanen over van de 60 miljoen mensen die deze cultuur eens kende. Een cultuur die trouwens in een bijna perfecte harmonie leeft met haar omgeving en de natuur.

Neemt u gerust eens kennis van de Tien Geboden der native Amerikanen in de volgende video en wees vooral niet bang, er wordt niet gepraat over bekeren of onderwerpen.



En voor de mensen die nog iets meer willen leren van deze "wilden" de volgende video.



En speciaal voor alle gelovigen die atheïsten onbetrouwbaar vinden, kijk eens objectief naar deze volgende video's.





Gerelateerd artikel: Google eens op Paus onder vuur

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.