maandag 28 november 2011

Video: Het einde van de euro, is het begin van het herstel van de Republiek der Nederlanden!


Alle grote Republieken van Europa praten er al over, het einde van de euro. Eens moest deze euro Europa uit het slop trekken, kosten noch moeite werden gespaard om deze munt in te voeren destijds. Nu de crisis hard heeft toegeslagen in Europa en vele landen op het randje van faillissement balanceren is de bereidheid om de "schulden" te delen onder de lidstaten of gedeeltelijk te saneren verdwenen als sneeuw voor de zon.

Maar laten we positief blijven, het einde van de euro is niet meteen het einde van Europa, integendeel het einde van de euro kan een nieuw begin zijn voor een sterker Europa. De herinvoering van een eigen sterke munt kan ook voordelen opleveren, omdat ieder nadeel zijn voordeel heeft.

Bijvoorbeeld Nederland kan gelijk bij invoering van een nieuwe munt orde op zaken stellen, zwart geld elimineren en tevens een einde maken aan de graaicultuur die mede is ontstaan, voor een groot gedeelte door de euro. Ook kunnen we onze staatsvorm herzien en werken aan een herstel van de Republiek der Nederlanden, zo zou Vlaanderen weer kunnen samengaan met Nederland nadat we door Koning Willem I deze gebieden en volksgenoten waren kwijtgeraakt.

Vrijheid, gelijkheid en broederschap moeten weer de boventoon gaan voeren in ons land, eensgezindheid in plaats van nu verdeeldheid, liefde en menselijkheid in plaats van nu haat en instinctmatig toegeven aan egoïstische gevoelens. Solidariteit, eenheid en diversiteit moet de kracht worden van deze Republiek der Nederlanden in Europa.

Het einde van de euro is daarom slechts het begin...





Gerelateerd artikel: Maarten van Rossum, wie kent hem niet?

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.