maandag 11 juli 2011

Een falende overheid vraagt om daadkrachtige ondernemers!

Als de Nederlandse overheid je als ondernemer keer op keer in de kou laat staan, moet je dan nog wel de wetten van deze overheid respecteren? Mijn antwoord is daarop dat de ondernemer dat recht heeft, hij of zij mag eigen "wetten" invoeren in de onderneming, als de normale wetgeving faalt.

Bijvoorbeeld een Nijmeegse juwelierszaak van Jos en Margo Kamerbeek hebben een verbod ingesteld om jonge allochtonen te weren uit hun juwelierszaak, na een reeks gewelddadige overvallen. Sommige brancheorganisaties hebben begrip voor de vrees van het Nijmeegse juweliersechtpaar, dat na een reeks overvallen heeft besloten om geen jonge allochtonen meer toe te laten, tot hun onderneming."De keuze om allochtonen te weigeren juichen wij niet toe, maar we kunnen ons wel voorstellen waarom zij daartoe zijn overgegaan. De schrik zit er ongetwijfeld goed in", aldus een woordvoerder van de Federatie Goud en Zilver.

Eerder dit jaar liep juwelier Jos Kamerbeek zelfs een partiƫle dwarslaesie op, toen hij met een overvaller in gevecht raakte. Hij viel met de dader van buitenlandse origine door een hekwerk bijna zes meter in een bouwput, bij een eerdere overval werd hij al eens getroffen een kogel zijn borst, toen was de dader ook een allochtoon.

Margo Kamerbeek zegt niets aan het door hun ingevoerde beleid te willen wijzigen: "Ik leg het verhaal desnoods graag aan de rechter uit. Marokkanen van zestien jaar hebben hier niets te zoeken, ze kunnen niets kopen. Waarom zou ik de problemen over mezelf afroepen door hen toch binnen te laten? Alle acht overvallen zijn immers door Antillianen en Marokkanen gepleegd."

De Nederlandse overheid en haar huidige wetgeving schiet duidelijk tekort op dit gebied. De incapabele overheid moet op korte termijn iets gaan doen aan de problemen van deze ondernemers. Kamerbeek formuleert het zelf zo: "pakkans nul, strafmaat nul" Kamerbeek die te vergeefs steun zocht bij het 2de Kamerlid Hero Brinkman van de PVV. Hero Brinkman's reactie op het hulpverzoek van Kamerbeek: "Ik snap heel goed dat deze mensen ermee zitten, maar een verbod is niet de oplossing", ook verklaarde Brinkman: "Het kabinet komt met zwaardere straffen: daarin zit de oplossing, de politie zal deze overvalgolf moeten stoppen."

Van deze regering zullen de ondernemers het dus niet moeten hebben, die komen met slappe verklaringen en excuses om hun falende beleid te verdoezelen. De ondernemers zijn vogelvrij verklaard door dit Kabinet en zullen dus zelf hun eigen "wetten" moeten gaan opstellen en volledig gelijk hebben ze daarin. Want wie betaald letterlijk en figuurlijk de rekeningen van de ondernemingen? Juist de ondernemers en diezelfde ondernemers zijn het zat om de rekening van deze falende Nederlandse overheid te betalen.

Overvallers van buitenlandse origine die gepakt worden dienen niet alleen zwaarder gestraft te worden voor hun misdaden, maar dienen direct na het uitzitten van hun straf te worden uitgewezen als persona non grata naar land van herkomst. Alleen zo pak je criminelen aan die eerzame burgers beroven en daarmee tevens zo hun vreugde in hun arbeid ontnemen. In de twee volgende video's ziet u de falende overheid in werking!





Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.