zaterdag 2 juli 2011

De leugen van 9/11 zal achterhaald worden en de echte daders zullen berecht worden!

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft tijdens een vergadering met leden van de Iraanse geheime dienst gezegd dat de gebeurtenissen van 11 september 2001 ‘één grote gefabriceerde leugen' zijn. Dat meldt het persbureau Associated Press. Beelden van die vergadering werden op de Iraanse staatstelevisie uitgezonden. '11 september was één grote leugen en een voorwendsel om de oorlog tegen terreur te ontketenen en Afghanistan binnen te vallen,' aldus Ahmadinejad, die de aanvallen als ‘een complex scenario en aktie van de Amerikaanse geheime dienst' omschreef.

Het is niet de eerste keer dat Ahmadinejad de aanvallen van september 2001 in vraag stelt, het is wel de eerste keer dat hij de aanvallen als ‘één grote leugen' catalogeert. In 2007 weigerde de president de plaats van de aanvallen te bezoeken toen hij een VN-bijeenkomst in New York bijwoonde. Ahmadinejad heeft altijd vraagtekens gezet bij het aantal slachtoffers dat op 9/11 viel 'omdat de lijst met de namen van de slachtoffers nooit werd gepubliceerd'. De namen van alle overledenen worden jaarlijks hardop voorgelezen tijdens de herdenkingsplechtigheid aan het World Trade Center.

Wie er ook achter de leugens van 9/11 zitten, dat maakt eigenlijk niet uit en eens zal de waarheid boven water komen. Wat veel belangrijker is dat populistische politici die deze leugens hebben gebruikt en nog steeds gebruiken om hun boodschap van de haat tegen de Islam te verspreidden, eens voorgoed te stoppen. In Nederland weten we wie ik daar precies mee bedoel namelijk de haatzaaiers van de PVV, ondanks de vrijspraak van Wilders weet iedereen dat slechts haat de PVV drijft. De PVV wordt gefinancierd door hoogstwaarschijnlijk dezelfde organisaties die waarschijnlijk achter de 9/11 aanslagen zaten. Een westers excuus aan de Islam zou geen overbodige luxe zijn mede gezien de honderdduizenden doden die de moslims hebben moeten incasseren op basis van deze valse oorlogen. Stop de profeten van de haat en hun verderfelijke gedachtengoed, stop de haatzaaiers van de PVV!







Luister hier naar de PVV leider Geert Wilders zelf die de 9/11 leugens voor waarheid aannam en ze zelfs onder het mom van de vrijheid van meningsuiting prolongeert. Een schande voor weldenkend Nederland en de rest van de wereld die wel de 9/11 leugens van de Bush administratie hebben doorzien. Geert Wilders sprak leugens, spreekt leugens en blijft leugens spreken, al spreekt deze PVV leider nog honderd jaar!



En hier de man die wel de vrijheid serieus neemt en daarom ook respecteert, legt het voor u nog even uit



En nog 1 keer voor alle haters onder ons



Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.