vrijdag 6 juli 2012

Thaise kunst, Turkse reclame of sluimerende Jodenhaat?

De voormalige dictator en "Fuhrer" van Duitsland Adolf Hitler, is erg populair in Thailand en Turkije. De afbeelding van de dictator is in Thailand terug te vinden op T-shirts en in Turkije is er zelfs op nationale televisie een reclame voor shampoo te zien.

De Israƫlische ambassadeur en de Joodse lobby in Thailand vroegen om een verbod, wat er dus ook kwam, de verkoop van de T-shirts is inmiddels gestopt.

De fabrikant van de T-shirts blijft echter volhouden dat zijn producten een kunstvorm zijn omdat hij niet alleen Hitler gebruikt in zijn werk, maar ook andere beroemdheden zoals bijvoorbeeld Mahatma Ghandi, Karl Marx, etc.

Kijkt u zelf naar de volgende video's en stelt u zichzelf de vraag, is het nu kunst of reclame? Nog een waarschuwing voor de Joden die dit artikel lezen, de volgende beelden kunnen voor u misschien kwetsend zijn.







Om het met de woorden van voormalig PVV Statenlid Monica Nunes te zeggen dat: 'Joden een goede neus voor geld' hebben, is de volgende video van Walt Disney (zelf Joods) wel erg hypocriet te noemen of een goede neus voor marketing in bange dagen? Geert Wilders lobbyisme voor financiƫn onder de Joden kent geen grenzen, maar waarom gaat ie niet gewoon voor een kledinglijn met zijn eigen afbeelding erop? Wij denken dat het Storm (front) gaat lopen! Ja en die Shampoo dat is natuurlijk een inkopper....

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.