maandag 21 november 2011

Video: Niet Greenpeace, maar de PVV moet het land uit!

Greenpeace gaat zo vaak over de schreef, dat onderzocht moet worden of de organisatie niet het land uitgezet kan worden, zegt PVV-Kamerlid Richard de Mos vandaag in De Telegraaf. Ook de VVD is kritisch op de milieuorganisatie.

Een door Greenpeace geplaatste anti-kernafval vogelverschrikker in Gorleben, in Duitsland. De grootste regeringspartij wil daarom onderzoeken of subsidies van milieuorganisaties die de wet overtreden niet kunnen worden stopgezet. Ook zouden organisaties als Greenpeace geen geld meer mogen krijgen van bijvoorbeeld de Postcodeloterij, oppert Kamerlid René Leegte van de VVD in de krant. De PVV wil dat het internationale hoofdkantoor in Amsterdam wordt gesloten, de acties van Greenpeace zouden schadelijk zijn voor het imago van Nederland.

Volgens Leegte en De Mos zoekt Greenpeace steeds vaker de randen van de wet op, en wordt die wet ook steeds vaker overschreden.

Geweldloos
Directeur Sylvia Borren van Greenpeace reageert tegenover persbureau Novum: 'Het zou logischer zijn als de heer De Mos samen met de eigen kiezers en miljoenen Greenpeacesupporters opkomt tegen vervuilende praktijken.' Borren benadrukt dat Greenpeace altijd geweldloos te werk gaat.

VVD en PVV pleitten overigens al eerder voor het stopzetten voor fiscale voordelen voor milieuorganisaties als Greenpeace.
Bron: Volkskrant

De PVV moet zich goed beseffen dat het niet Greenpeace is die het imago van Nederland schaadt maar de racisten van de PVV zelf, schaden het imago van Nederland. Ook moet de PVV zich goed beseffen dat vreedzaam strijden tegen kernafval, fascisme en racisme zomaar kan veranderen in een strijd zonder genade.

Bijvoorbeeld NSB-ers werden terecht in de tweede wereldoorlog geliquideerd voor hun verderfelijke haatboodschap van destijds, willen de PVV-ers soms hetzelfde lot ondergaan als hun illustere voorgangers? Wie haat zaait zal haat oogsten, vergeet dat nooit!






En je kan het nooit genoeg herhalen de volgende video, Nederland Samen



En de volgende video is er voor de mensen die maar niet begrijpen waartoe haat leidt.



Gerelateerd artikel: Maarten van Rossem over rechtse waandenkbeelden

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.