zaterdag 16 juli 2011

Video: Het CDA zorgt voor een nieuwe maffia met dit voorstel!

Het CDA is nu echt geestelijk gestoord geworden, ze wil een totaal verbod op softdrugs en coffeeshops. Het CDA wil juist door iets totaal te verbieden een nieuwe soort wietmaffia oprichten in Nederland, dat hebben we gezien met de totale drooglegging van de Verenigde Staten waar drank taboe werd verklaard. Figuren als Al Capone bleven illegaal drank leveren tegen hoge kostprijs en konden zo miljarden dollars verdienen met als een gevolg, een niet meer te overzien netwerk van Maffioso tot op de dag van vandaag.

Iets verbieden maakt het juist spannender en geeft geen permanente oplossing, de mensen blijven toch wel gebruiken alleen nu in de illegaliteit met alle gevolgen van dien. Slechte kwaliteit van drugs en zoals ik al eerder zei een stijging van de prijzen waarover helemaal geen BTW meer wordt betaald.

Ik pleit voor vrijgave van alle drugs, zelfs de harddrugs op recept verkrijgbaar maken. Een regering moet juist controle houden over het gebruik van haar burgers en het niet uit handen geven aan criminelen. Het CDA heeft met dit voorstel weer eens laten zien dat zij de samenleving wil besturen en dicteren maar niet ten goede. Het CDA is schijnbaar vergeten dat zij zelf gedoogd wordt door een partij van de VRIJHEID of niet soms? Want echte vrijheid is dat doen wat jij wil met je leven en niet wat anderen willen dat jij doet met je leven!



Kijk hier naar de Haagse ambassadeur van de wietteelt



Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.