zondag 24 juli 2011

AntiIslam en tegen de multiculturele samenleving, een echte PVV-er dus!

Aanhangers van de PVV spreken vol lof over de man die in koelen bloede minstens 85 jongeren doodschoot bij een jeugdkamp van de Noorse sociaaldemocratische partij.
'In dat geval is de aanslag het enig juiste antwoord op een totalitaire linkse staat waar rechtse mensen monddood worden gemaakt.' zo staat er te lezen op een forum voor aanhangers van de partij. 'Als je geen debat meer kan voeren met woorden dan maar met bommen. Hulde aan de aanslagpleger.'

Ook veel andere leden op het forum tonen begrip voor de actie van de rechts-extremistische Noor.

Twitteraars reageren geschrokken op de steunbetuigingen voor de terreuractie. Het Forum voor de Vrijheid zegt in een verklaring de uitspraken af te keuren.

Eerder vandaag bleek dat dader Anders Behring Breivik sympathisant is van de PVV van Geert Wilders. De PVV-leider heeft de daad veroordeeld.
Bron: Powned

Ook de moordenaar van Alphen a/d Rijn Tristan van der Vlis was een PVV-stemmer, al werd dit angstvallig uit de media gehouden. Geert Wilders keurt altijd alles af wat zijn achterban doet en zegt maar hij vergeet, zonder hem was die achterban er nooit geweest! Daarom nog een paar video's voor alle haters en alle andere PVV idioten, die dit zinloze geweld verheerlijken op hun fora!









Nog 1 keer voor alle haters



Soft idealisme? Ja, waarom niet!




Kijkt u de volgende film "Zeitgeist 2011" hoe we werkelijke mondiale vrede kunnen bereiken

Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.