maandag 13 juni 2011

De Wolfsangel in het Kabinet van mevrouw van oranje


De Wolfsangel in het Kabinet Rutte komt uit Limburg en heeft zijn wortels gedeeltelijk ook uit Indonesië. Ons zelfbenoemde Staatshoofd bij de gratie van een collectief waanidee mevrouw van oranje, heeft schijnbaar geen probleem met deze Wolfsangel in haar Kabinet. In haar jeugd was zij al waarschijnlijk vertrouwd geraakt met dit soort symbolen uit de Runen want ook haar eigen vader droeg deze tekens al op zijn uniformen. Ergo, toen zijzelf het levenslicht nog moest aanschouwen was haar vader al een fervent aanhanger van deze symboliek.

Deze Wolfsangel in dit Kabinet is eigenlijk een toevoegsel want een echt onderdeel is zij niet geworden van dit Kabinet, maar gedoogd deze Wolfsangel dit Kabinet met haar asociale maatregelen onder het mom van een geënsceneerde crisis. De Wolfsangel uit Limburg is wel alert op alle asociale maatregelen en is zelfs niet vies van hevige kritiek op dit Kabinet en het Staatshoofd, hoogstwaarschijnlijk omdat de Wolfsangel haar eigen verborgen agenda heeft. Deze eigen agenda wordt gerund door de buitenlandse geldschieters die voornamelijk, weer een eigen agenda hebben en de Wolfsangel in Nederland dus eigenlijk ondergeschikt hebben gemaakt aan hun eigen agenda. Ze spannen de Wolfsangel in Nederland voor hun eigen karretje, net zoals de Wolfsangel uit Limburg het electoraat voor haar karretje wil misleiden en spannen.

De Wolfsangel uit Limburg kent geen genade inzake een bepaalde religieuze bevolkingsgroep en is zelfs uit op een verbod, zo niet de totale vernietiging van deze religieuze bevolkingsgroep in Nederland, net zoals de vorige Wolfsangel dat deed destijds met een andere religieuze bevolkingsgroep. Zelf zegt deze Wolfsangel geen probleem te hebben met deze religieuze bevolkingsgroep maar slechts met de ideologie van deze bevolkingsgroep, heel gek eigenlijk want deze bevolkingsgroep is onlosmakelijk verbonden met haar ideologie. Bijvoorbeeld de Wolfsangel zegt in feite, ik heb geen probleem met negroïde mensen maar wel met mensen die een bruine huid vereren als religie. Nederland heeft eerder deze Wolfsangel gezien in haar verleden, maar toen was deze Wolfsangel nog "democratisch" te noemen en kon je er wel lid van worden. De Wolfsangel van nu heeft wel hetzelfde symbool als logo namelijk een meeuw, zeg maar dezelfde laarzen van een oude leest.

Deze huidige Wolfsangel in Nederland heeft geleerd van het verleden en je kunt er geen lid van worden, de leider van deze Wolfsangel vertrouwd zijn eigen achterban niet en wil de absolute macht behouden dit keer. Waar de oude Wolfsangel faalde wil de nieuwe Wolfsangel dit keer slagen ondanks de agenda van de buitenlandse geldschieters. De bondgenoten van toen zijn de vijanden van nu geworden en de vijanden van toen zijn de bondgenoten van nu geworden. Ik ben dan ook zeer benieuwd of deze Limburgse Wolfsangel het dit keer wel gaat redden in tegenstelling tot de laatste keer in de strijd om de absolute macht. Ik hoop van niet en vertrouw op een inkeer van het Nederlandse electoraat, de enige echte macht in Nederland die deze Limburgse Wolfsangel kan breken of maken.

De Wolfsangel uit Limburg zit nu nog stevig in het zadel net zoals eens de Wolfsangel van weleer dat zat, maar die uiteindelijk eindigde voor een vuurpeloton, omdat ook toen de buitenlandse hulpgevers zich terug hadden getrokken door de vrijheidsstrijders uit een land die terecht stellen dat alle mensen gelijk geboren zijn. Zolang als u weg blijft kijken voor de wandaden van deze Wolfsangel uit Limburg, zal het collectieve schuldgevoel blijven groeien en moeten we ons hardop afvragen hoeveel Nederlandse slachtoffers er dit keer vallen door de ideologie van de Wolfsangel. Het is aan onszelf om dit keer de angel uit de wolf te halen voordat ons collectief schuldgevoel uiteindelijk weer zorgt voor een nieuwe Wolfsangel, u bent vanaf nu gewaarschuwd en kunt u niet meer zeggen, ik heb het niet geweten.



Update 30-07-2011: De strijd van de Noorse Wolfsangel heeft gebaseerd op anti-Islam ideologische gronden 76 mensenlevens gekost, waarvan de meeste nog kinderen. Dit is nu het extreme resultaat van vuur met vuur bestrijden, laten we de dader en zijn ideologie vergeten door de slachtoffers te herdenken als de vrije mensen die zij eens waren.



Sociale tip! >>> Wilt u meepraten over dit onderwerp? Ga naar de chatroom


Share/Bookmark

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.